„LGBTQ+ pavasaris“: nuotolinių paskaitų ciklas psichologams apie LGBTQ+ asmenų psichikos sveikatą ir konsultavimą

2023-02-09


2023 m. vasario 23 d., ketvirtadienis
Nuotoliniu būdu Microsoft Teams platformoje


DĖMESIO: LPA nėra paskaitų organizatoriai.

Organizatorių kontaktai klausimams:

Lietuvos psichologų sąjunga
El. paštas lps@psichologusajunga.lt
Telefonas +370 673 31197


Paskaitų pristatymai | Elektroninė registracija



Lietuvos psichologų sąjunga kviečia LPS narius, sąjungai nepriklausančius psichologus, kitus sveikatos priežiūros specialistus, taip pat pedagogus bei kitus specialistus, dirbančius su jaunimu į mokymus apie LGBTQ asmenų psichikos sveikatą ir konsultavimo ypatumus. Mokymais siekiama mažinti homofobiją ir diskriminaciją dėl lytinės tapatybės ir seksualinės orientacijos LPS bendruomenėje, kelti psichologų ir kitų specialistų kompetencijas LGBTQ+ asmenų psichikos sveikatos ir konsultavimo srityje, sukurti erdvę patirties pasidalinimui, klausimų kėlimui ir diskusijai.

Mokymus sudaro trijų renginių ciklas. Visi susitikimai vyks nuotoliniu būdu Teams platformoje. Dalies renginių įrašai bus vėliau prienami internetu (už atskirą mokestį).

Registracija į kiekvieną renginį vyks atskirai. Renginiai bus registruoti sistemoje METAS, dalyviams išduodami kvalifikacijos kėlimo pažymėjimai.

KAINOS:

  • LPS nariams: 15 eu – dalyvavimas viename renginyje, 40 eu – dalyvavimas visuose renginiuose.
  • Ne LPS nariams: 20 eu – dalyvavimas viename renginyje, 50 eu – dalyvavimas visuose renginiuose.

I dalis – Įvadas į LGBTQ+ psichologiją – vyks nuotoliniu būdu 2023 m. vasario 23 d. 14-17 val. Microsoft Teams platformoje. Bendra renginio trukmė 3 val. Renginio moderatorė dr. Juliana Lozovska.



Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti

Sekite naujienas: „Facebook“