Renginys „Skirtingos Spalvos” apie savižudybių prevenciją su Juste Arlauskaite

2023-05-22


Gegužės 28 d., nuo 14:00 val.
Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje, Vilniuje


SVARBU: LPA nėra šio renginio organizatoriai

Kilus klausimams prašome kreiptis tel. +370 670 81 123, el. paštu dalius@skirtingosspalvos.lt


Renginio programa | Kvietimas



Gegužės 28 d. socialinė iniciatyva Skirtingos Spalvos kviečia į savižudybių prevencijai skirtą renginį, vyksiantį Lietuvos Nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje. Dešimtoji, jubiliejinė Skirtingos Spalvos herojaus istorija ir jai skirtas renginys apjungs psichikos sveikatos temą ir orientuosis į emocinės sveikatos gerinimą. Savo asmenine patirtimi pokalbio metu pasidalins dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Renginio pradžia – sveikatingumo mugė, kurioje psichikos sveikatos gerove besirūpinančios nevyriausybinės organizacijos dalinsis savo sukaupta patirtimi ir žiniomis, atsakys į žmonėms rūpimus klausimus bei atlieps emocinės sveikatos gerinimo principus. Taip pat renginyje netruks įvairių pokalbių ir diskusijų su žinomais žmonėmis, gydytojais ir specialistais temomis apie nerimą, perdegimą ir asmenines žmonių patirtis, išmoktas pamokas.

Ryškiausias renginio momentas – VšĮ „Skirtingos Spalvos“ įkūrėjo Daliaus Stankevičiaus dialogas su Juste Arlauskaite-Jazzu. Žinoma atlikėja pasidalins meilės ir atradimų gyvenimui istorijomis, gražiausiomis ir sunkiausiomis akimirkomis bei papasakos su kokiais psichikos sveikatos iššūkiais jai teko susidurti. Svarbi šio pokalbio tema ir kilnus tikslas kvies ne tik pasisemti motyvacijos, bet ir ragins palaikyti tuos, kurie yra susidūrę su savižudybe artimoje aplinkoje.


a


Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti

Sekite naujienas: „Facebook“