LPA kviečia: edukacinis – praktinis renginys „Nerimo ir depresijos sutrikimai: komorbidiškumas, gydymas ir gyvenimo kokybė“

2023-02-17


Kovo 8 d. 16:30 val. Kaune,
„Radisson Blu“ viešbučio konferencijų centre
(Donelaičio g. 27, Kaunas)


Kovo 9 d. 16:30 val. Vilniuje,
„ARTIS Centrum“ viešbučio konferencijų centre
(Totorių g. 23, Vilnius)


Konferencijos programa | Elektroninė registracija


Mieli kolegos, Lietuvos psichiatrų asociacija kartu su Lietuvos biologinės psichiatrijos draugija bei kompanija H. Lundbeck A/S (Danija) kviečia į mokslinę praktinę konferenciją „Nerimo ir depresijos sutrikimai: komorbidiškumas, gydymas ir gyvenimo kokybė“.

Konferencijoje prof. Eduardas Maronas (Tartu Universitetas, Tartu/Estija Londono Imperatoriškasis koledžas/ Didž. Britanija) pristatys pranešimą apie depresijos gydymą ir atsakys į klausimą, kodėl vien monoaminų slopinimas yra nepakankamas. Prof. Vesta Steiblienė (LSMU, LBPD Prezidentė, Kaunas/Lietuva) pristatys naujus depresinio sutrikimo su nerimu klinikinius sprendimus. Gyd. Algirdas Dambrava (Vilniaus miesto klinikinė ligoninė, Vilnius/Lietuva) atliks sergančiųjų depresija sudėtingesnių klinikinių atvejų apžvalgą bei analizę.

Konferencija vyksta kovo 8 d. Kaune ir kovo 9 d. Vilniuje. Vilniaus ir Kauno konferencijų programa yra identiška. Kviečiame pasirinkti vieną iš šių datų ir dalyvauti ten, kur jums bus patogiau atvykti. Jei norite dalyvauti, būtina iš anksto užsiregistruoti.


Konferencija skirta tik gydytojams psichiatrams, gydytojams vaikų ir paauglių psichiatrams, teismo psichiatrams ekspertams bei gydytojams rezidentams.

Peržvelkite konferencijos programą pasinaudoję šia nuoroda:
konferencijos programa.


REGISTRACIJA

Registracija į konferenciją vyksta nuotoliniu būdu iki kovo 6 d. 8:00 val.

Spauskite šią nuorodą, jei norite registruotis į konferenciją


DALYVAVIMO MOKESTIS

Renginys yra nemokamas.

DĖMESIO! Dalyvauti konferencijoje gali tik Lietuvos psichiatrų asociacijos bei Lietuvos biologinės psichiatrijos draugijos nariai.

Dalyviams bus išduoti elektroniniai kvalifikacijos tobulinimo pažymėjimai. Renginys yra užregistruotas METAS sistemoje, suderintas su Higienos centru.

Iki pasimatymo gyvai vyksiančioje konferencijoje!



Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti

Sekite naujienas: „Facebook“