Akmenės rajono PSPC Psichikos sveikatos centro didžiulis prašymas

2022-05-16


Mieli kolegos, Akmenės rajono PSPC Psichikos sveikatos centras turi didžiulį prašymą. Pasidalinkime šia informacija su kolegomis ir visais kitais galimais kontaktais. Gal atsiras norinčių ir galinčių atsiliepti į pagalbos šauksmą?


Laba diena,

Kreipiuosi į Jus su didžiuliu prašymu.

VšĮ Akmenės rajono PSPC Psichikos sveikatos centras susidūrė su didžiuliu iššūkiu, psichiatro paieška. Viena psichiatrė, kuri atvykdavo iš kito rajono vieną dieną per savaitę, gelbėdama savo privatų Psichikos centrą, nutraukia darbo santykius su mūsų įstaiga. Kita psichiatrė, kuri dirba keturias dienas per savaitę, turi sveikatos problemų ir nebegali dirbti tokiu krūviu.

Skubiai ieškome psichiatro darbui 1 ar bent 0,5 etato krūviu pirminėms psichikos sveikatos paslaugoms teikti Naujojoje Akmenėje. Yra galimybė gauti laikinas gyvenamąsias patalpas ar įsidarbinti pagal gydytojų pritraukimo programą, jeigu specialistas planuotų apsigyventi Akmenės rajone.

Gydytojui psichiatrui galime pasiūlyti darbo užmokestį nuo 2 500 Eur į rankas. Turime patyrusią, šaunią komandą: socialinį darbuotoją, bendrosios praktikos slaugytoją, psichologę.

Kontaktinis telefonas 8 682 29079, el.p. administracija@akmenespoliklinika.lt.

Akmenės rajonas labai rami, apsupta gražiu gamtovaizdžiu vieta Lietuvos pakraštyje.

Žinau, kad ši problema aktuali Lietuvos mastu, bet griebiuosi „šiaudo“.

Esu didelėje neviltyje ir prašau pagalbos. Gal galite pasidalinti šia informacija su kolegomis ir visais kitais galimais kontaktais dėl ieškomo psichiatro.

Pagarbiai,
Rasa Penikienė
Vyr. bendrosios praktikos slaugytoja
VšĮ Akmenės rajono pirminės sveikatos priežiūros centras
Žemaitijos g. 6, LT-85138, Naujoji Akmenė
Mob .: +370 682 29079



Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti

Sekite naujienas: „Facebook“