Kviečiame skaityti: „The Nordic Psychiatrist“ persikėlė į internetą!

2021-06-17



Nauja leidinio išvaizda. „The Nordic Psychiatrist“ tapo interneto svetaine. Apsilankykite psichiatrijos specialistams skirtame informaciniame portale, adresu https://www.thenordicpsychiatrist.com/.


Mieli kolegos, jūsų žiniai – naujas žurnalo „The Nordic Psychiatrist“ numeris. Šįkart išplėtota jungiančių protų tema, daug dėmesio skirta nuotolinei komunikacijai, su kuria šiais laikais psichinės sveikatos specialistai susiduria kasdien.

Šią vasarą žurnalas pakeitė išvaizdą ir koncepciją. Anksčiau kolegas kviesdavome skaityti popierinį leidinį arba elektroninį pdf variantą. Nuo šiol pasirodžius naujam numeriui visus kviesime apsilankyti interneto svetainėje, adresu https://www.thenordicpsychiatrist.com/.

Jau įprasta, jog mūsų kolegos patenka į žurnalo puslapius. Šįkart jie pateko į interneto svetainės puslapius. Naujame informaciniame portale rasite publikaciją apie Ramunę Mazaliauskienę, kuri šiemet tapo Šiaurės šalių psichiatrijos asociacijų pirmininke. Taip pat skaitykite interviu su Kristina de Vitte apie bendravimo iššūkius turint Aspergerio sindromą. Psichiatrė Goda Tikniūtė kalbino kalbotyros profesorę Rūtą Petrauskaitę apie komunikacijos išbandymus karantino metu. Psichiatrijos rezidentė Kristina Norvainytė paruošė publikaciją apie antrosios pakopos medicinos studijų problematiką iš jaunesniosios gydytojos perspektyvos. Ir dar daug naujienų bei įdomios informacijos iš kitų kraštų.

Linkime gero skaitymo!


Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti

Sekite naujienas: „Facebook“