Kvietimas į prof. Salman Akhtar konferenciją

2019-07-23


Rugpjūčio 29-30 d.
Viešbučio „Artis“ konferencijų salė,
Totorių g. 23, Vilnius (peržvelkite žemėlapyje)


Prof. Salman Akhtar – žymus indų kilmės psichiatras ir psichoanalitikas, gyvenantis ir dirbantis JAV. Baigęs psichoanalizės studijas Filadelfijos psichoanalizės institute, dirbo kviestiniu psichiatrijos lektoriumi Harvardo medicinos mokykloje ir šiuo metu yra psichiatrijos profesorius Tomo Džefersono universitete Filadelfijoje, supervizorius bei Training analitikas Filadelfijos Psichoanalizės institute.

Prof. S. Akhtar išleidęs daugiau nei 300 publikacijų ir 13 knygų. Nagrinėja psichiatrijos, psichoanalizės klausimus, domisi technologijų įtaka psichikai, imigracijos ir identiteto klausimais, apžvelgia žmogaus gyvenimą iš svarbių jo sudėtinių dalių – gyvenimo ir mirties – santykio. Konferencijos Vilniuje metu jis pristatys naujas temas, atskleidžiančias žmogaus ir jo gyvenimo daugialypiškumo svarbą.

Paskaitos bus skaitomos anglų kalba be vertimo. Daugiau informacijos teiraukitės el. paštu adresu psichoanalizespaskaitos@gmail.com.

Detalesnę informaciją kartu su konferencijos programa rasite pasinaudoję žemiau esančiu mygtuku ar paspaudę šią nuorodą.


| Prof. Salman Akhtar paskaitų programa |


Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti

Sekite naujienas: „Facebook“