LPA kviečia: mokslinė praktinė konferencija „Moters psichikos sveikata“

2023-04-14


Gegužės 18 d. nuo 9.00 iki 15.30 val.
Nuotoliniu būdu „Zoom“ platformoje


Konferencijos programa | Elektroninė registracija



Mieli kolegos, Lietuvos psichologų sąjunga kartu su Lietuvos psichiatrų asociacija bei LSMU Kauno ligonine kviečia į mokslinę praktinę konferenciją „Moters psichikos sveikata“. Renginys skirtas tarptautinei moterų sveikatos gerinimo dienai (gegužės 28 d.).

Renginyje nagrinėsime itin aktualias temas. Apie alkoholio vartojimo įtaką moters psichikos sveikatai, seksualinį smurtą prieš moteris ir pagalbos teikimo ypatumus. Apie teisinę ir praktinę situaciją Lietuvoje dėl smurto prieš moteris su negalia. Apie persileidimą bei nevaisingumą, pogimdyminius psichikos sutrikimus, psichotropinius medikamentus nėštumo ir laktacijos metu. Apie psichikos sutrikimus klimakteriniame laikotarpyje ir menopauzės metu, apie moters senėjimo psichosocialinius padarinius. Taip pat apie holistinį požiūrį į moterį bei moters kelionę į savo vidinį pasaulį dailės terapijoje.

Konferencijoje pranešimus skaitys lektorės doc. dr. Rūta Sargautytė, prof. dr. Vesta Steiblienė, gyd. psichiatrė psichoterapeutė Ramunė Mazaliauskienė, dr. Aida Kunigėlienė, psichologė Kristina Ušackienė, projektų vadovė Greta Klidziūtė, prof. dr. Kristina Jarienė, psichologė psichoterapeutė Aina Adomaitytė, dailės terapeutė Aušra Sebeikaitė ir geštalto psichoterapeutė Daiva Žukauskienė.

Dalyviai turės galimybę užduoti klausimus visoms lektorėms. Taip pat visi prisijungę dalyviai vėliau turės galimybę peržvelgti konferencijos vaizdo įrašą.


Konferencija skirta gydytojams psichiatrams, vaikų ir paauglių psichiatrams, teismo psichiatrams ekspertams, medicinos psichologams, psichologams, teismo psichologams ekspertams, psichoterapeutams, visų specialybių gydytojams, psichikos sveikatos slaugytojams, bendrosios praktikos slaugytojams, visuomenės sveikatos specialistams, ergoterapeutams, kineziterapeutams, socialiniams darbuotojams, socialiniams pedagogams, dailės terapeutams, meno terapeutams.

Peržvelkite konferencijos programą pasinaudoję šia nuoroda:
konferencijos programa.


REGISTRACIJA

Registracija į konferenciją vyksta nuotoliniu būdu iki gegužės 17 d. 12:00 val.

Spauskite šią nuorodą, jei norite registruotis į konferenciją


DALYVAVIMO MOKESTIS

  • 30 Eur – Lietuvos psichologų sąjungos bei Lietuvos psichiatrų asociacijos nariams bei studentams.
  • 50 Eur – visiems kitiems (nesantiems LPA ar LPS narystėje).

Prašome pervesti reikiamą sumą į Lietuvos psichiatrų asociacijos banko sąskaitą LT077300010000548077 iki gegužės 17 d. 12:00 val.

Dalyviams bus išduoti 8 akademinių valandų elektroniniai kvalifikacijos tobulinimo pažymėjimai. Renginys yra užregistruotas METAS sistemoje, suderintas su Higienos centru.

Iki pasimatymo nuotolinėje konferencijoje!



Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti

Sekite naujienas: „Facebook“