Kviečiame skaityti: jubiliejinis „The Nordic Psychiatrist“ numeris

2022-12-15


Žurnalas „The Nordic Psychiatrist“ tapo interneto svetaine. Apsilankykite psichiatrijos specialistams skirtame informaciniame portale, adresu https://www.thenordicpsychiatrist.com/.


Mieli kolegos, kviečiame susipažinti su naujuoju žurnalo „The Nordic Psychiatrist“ numeriu. Šįkart išplėtota perinatalinės psichinės sveikatos tema. Iš viso jūsų laukia 27 naujos publikacijos anglų kalba.

Šis „The Nordic Psychiatrist“ numeris mini žurnalo dešimties metų jubiliejų. Žurnalas leidžiamas du kartus per metus, pirmasis numeris pasirodė 2012 metais. Leidinys yra laikomas daugiau nei šimtmetį besitęsiančio Šiaurės ir Baltijos šalių psichiatrijos bendradarbiavimo balsu.

Kaip įprasta, naujame numeryje sutiksite ir kolegų iš Lietuvos balsą. Eglės Žilinskienės publikacija nagrinėja kultūrinius ir kitus aspektus, susijusius su žmogaus vaisiaus alkoholio spektro sutrikimų prevencija bei nustatymu Lietuvoje.

Primename, kad žurnalas pakeitė išvaizdą ir koncepciją. Anksčiau kolegas kviesdavome skaityti elektroninį leidinį. Nuo šiol pasirodžius naujam numeriui visus kviečiame apsilankyti interneto svetainėje, adresu https://www.thenordicpsychiatrist.com/.

Linkime gero skaitymo!



Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti

Sekite naujienas: „Facebook“