Nuotolinė mokslinė praktinė konferencija „Naujos gyvybės patirtis = ? ≠ Nauji sunkumai ir iššūkiai“

2022-09-23


Rugsėjo 29 d., nuo 12:00 iki 14:00 val.
Nuotoliniu būdu „MS Teams“ platformoje


Organizatorių kontaktai:
Lietuvos psichologų sąjungos biuras, tel. +370 673 31197


Konferencijos programa | Elektroninė registracija



Mieli kolegos, Lietuvos psichologų sąjunga ir Lietuvos psichiatrų asociacija maloniai kviečia jus dalyvauti viešame renginyje „Naujos gyvybės patirtis = ? ≠ Nauji sunkumai ir iššūkiai“. Renginys vyks 2022 m. rugsėjo 29 d. nuo 12 iki 14 val. nuotoliniu būdu „MS Teams“ platformoje.

Renginio programa kurta atsižvelgiant į šių dienų aktualijas ir poreikius. Tikimės, kad ji bus įdomi plačiai visuomenei bei psichologams, medicinos psichologams, psichologams-psichoterapeutams, gydytojams-psichiatrams, psichiatrams-psichoterapeutams, kitų sričių gydytojams.

Konferencijoje verta dalyvauti, nes ji apima aktualias motinystės temas. Renginyje klausysimės pranešimų apie fizinius pokyčius moters organizme po gimdymo, apie pogimdyvinius psichikos sutrikimus. Bus kalbama apie motinystės tapsmo psichologiją, kokie psichologiniai pokyčiai vyksta nėštumo metu ir po gimdymo, ko tikėtis ir ką svarbu žinoti šalia esantiems, kurie mato moterį, patiriančią sunkumų po gimdymo. Tikimės, kad renginys savo pranešimais ir diskusijomis jums bus įdomus ir vertingas.


RENGINYS NEMOKAMAS

Specialistai, norintys gauti dalyvio pažymėjimą, kviečiami sumokėti 15 eurų dalyvio pažymėjimo registracijos ir išdavimo mokestį.

RENGINYS SKIRTAS plačiai visuomenei, bei specialistams: psichologams, medicinos psichologams, psichologams-psichoterapeutams, gydytojams-psichiatrams, psichiatrams-psichoterapeutams, kitų sričių gydytojams.

Renginio dalyviai turės galimybę dalyvauti tik pačio renginio metu (įrašų peržiūros nebus prieinamos).


REGISTRACIJA

Registracija į konferenciją vyksta nuotoliniu būdu.

Spauskite šią nuorodą, jei norite registruotis į konferenciją


PASTABA NORINTIEMS PAŽYMĖJIMŲ

Specialistai, norintys gauti dalyvio pažymėjimą, kviečiami sumokėti 15 eurų dalyvio pažymėjimo registracijos ir išdavimo mokestį (renginys registruotas METAS sistemoje).

Rekvizitai pavedimui:

Psichologams:

Lietuvos psichologų sąjunga
LT397044060001154569
Suma: 15 eurų
Mokėjimo paskirtis: (vardas,pavardė) dalyvio pažymėjimo mokestis

Psichiatrams ir visų kitų sričių gydytpojams:

Lietuvos psichiatrų asociacija
LT077300010000548077
Suma: 15 eurų
Paskirtis: (vardas, pavardė) dalyvio pažymėjimo mokestis



Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti

Sekite naujienas: „Facebook“