Mokslinė praktinė konferencija „Probleminis interneto naudojimas ir internetinės priklausomybės: pagalba ir perspektyvos 2022“

2022-08-30


Rugsėjo 30 d., 10:00 – 15:45 val.
Vilniuje, Lietuvos Respublikos Seimo Konferencijų salėje
Gedimino g. 53, III rūmai (peržvelkite žemėlapyje)


Organizatorių kontaktai:

El. paštas conferenceNI@lsmu.lt


Konferencijos programa | Elektroninė registracija


Mieli kolegos, kviečiame dalyvauti Lietuvos sveikatos mokslų universiteto, Lietuvos biologinės psichiatrijos draugijos, Lietuvos Respublikos sveikatos ministerijos, Higienos instituto, Lietuvos psichiatrų asociacijos ir Skaitmeninės etikos centro organizuojamoje konferencijoje „Probleminis interneto naudojimas ir internetinės priklausomybės: pagalba ir perspektyvos 2022“.

Konferencijos tikslas – įvardinti probleminio interneto naudojimo ir internetinių priklausomybių problemą, prisidėti padedant ją atpažinti ir spręsti, įvertinant galimos kompleksinės pagalbos galimybes bei problemos sprendimo būdus ir perspektyvas, formuluoti rekomendacijas.

Konferencijos dalyviams bus išduodami 6 val. kvalifikacijos tobulinimo pažymėjimai, skirti gydytojams psichiatrams, vaikų ir paauglių psichiatrams, visų specialybių gydytojams ir slaugytojams, ergoterapeutams, kineziterapeutams, psichoterapeutams, psichologams, socialiniams darbuotojams, visuomenės sveikatos, kitiems sveikatos priežiūros specialistams ir mokslo darbuotojams.

Renginys nemokamas.
Registracijos pabaiga 2022 m. rugsėjo 22 d.
Konferenciją planuojama transliuoti LRS Youtube kanale.

Prašome atkreipti dėmesį – išankstinė registracija privaloma, dalyvių sąrašas Lietuvos Respublikos Seimui turi būti pateiktas ne mažiau nei likus savaitei iki renginio, kad būtų patikrinti sąrašai ir pateikti Valstybės saugumo departamento pareigūnams, kurie įleis į LRS renginio dieną.



Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti

Sekite naujienas: „Facebook“