Tarptautinė konferencija Vilniuje „Permąstant psichinės sveikatos priežiūrą”

2022-07-19


Rugsėjo 8 – 10 dienomis
Vilniuje, Valdovų rūmuose
(Katedros a. 4, peržvekite žemėlapyje)


Informacija (lietuvių k.) | Elektroninė registracija


Mieli kolegos, kviečiame dalyvauti taptautinėje konferencijoje, kurioje pranešimus skaitys daugiau nei 40 lektorių iš Europos, Afrikos, Šiaurės Amerikos ir Okeanijos šalių. Nuo šiol dalis informacijos renginio interneto svetainėje pateikiama ir lietuvių kalba: www.rethinkingmnh.org/lietuviskai/.

Nepraleiskite progos paklausyti tarptautiniu mastu žinomų psichikos sveikatos priežiūros ekspertų, turinčių ilgametę patirtį.

Konferencijos kalba yra anglų. Bus vykdomas sinchroninis vertimas į lietuvių ir rusų kalbas.

DĖMESIO! LPA nėra renginio organizatoriai, tad kilus klausimams susisiekite el. paštu info@rethinkingmnh.org.



Laba diena,

Viena didžiausių psichikos sveikatos konferencija “Rethinking Mental Health Care” vis labiau artėja! Jau rugsėjo 8-10 dieną į Vilnių, į LDK Valdovų rūmus suvažiuos beveik 40 aukščiausio lygio psichikos sveikatos specialistų iš viso pasaulio. Laukia ne tik įdomiausių įžvalgų kupina konferencijos programa, bet ir speciali sesija specialistams iš Ukrainos, taip pat psichikos sunkumus išgyvenusiems žmonėms ir dirbtuvės jauniesiems Lietuvos psichiatrams.

Beje! Turime ypatingą pasiūlymą konferencijos dalyviams iš Lietuvos. Dėl Jūsų patogumo sudarėme sąlygas registruotis ne į visą konferenciją, o Jūsų pasirinktomis dienomis. Galite dalyvauti vieną dieną, galite dalyvauti dvi dienas arba visas tris. Tik atkreipiame dėmesį, kad licencija bus suteikiama tik tiems, kurie dalyvaus visas dienas. Dėl registracijos rašykite adresu register@rethinkingmnh.org.

Dar vienas beje – registracija į konferenciją iki liepos 15 dienos kainuoja pigiau, tad jei norite sutaupyti – pasinaudokite pasiūlymu.

Daugiau informacijos apie konferenciją: https://www.rethinkingmnh.org/lietuviskai/.

Iki pasimatymo joje!

Robert van Voren
Head of Scientific committee



Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti

Sekite naujienas: „Facebook“