Kvietimas į Kaune vyksiančią tarptautinę mokslinę praktinę konferenciją „Šizofrenijos diagnostikos ir gydymo standartizavimas“

2022-05-24


Birželio 16 – 17 dienomis
Kaune, viešbučio „Park Inn by Radisson“ konferencijų centre
(K. Donelaičio g. 27, peržvelkite žemėlapyje)


Konferencijos programa | Elektroninė registracija



Mieli kolegos, Lietuvos psichiatrų asociacija, Jaunųjų psichiatrų asociacija, Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Psichiatrijos klinika kartu su Baltijos Amerikos laisvės fondu organizuoja tarptautinę mokslinę praktinę konferenciją „Šizofrenijos diagnostikos ir gydymo standartizavimas“. Pagrindinis konferencijos tikslas – priartėti prie standartizuotos pagalbos šizofrenija sergantiems asmenims ir priimti esminių susitarimų paketą apie tai, kaip šizofrenija turėtų būti diagnozuojama bei gydoma. Tikime, kad toks susitarimas suteiks pradžią nacionalinių šizofrenijos diagnostikos ir gydymo gairių kūrimui.

Konferencijoje pranešimus skaitys bei seminarus ir praktines dirbtuves ves pranešėjai iš Lietuvos, Latvijos, Prancūzijos bei Jungtinių Amerikos Valstijų. Birželio 16 dieną paraleliai vyks praktiniai seminarai bei darbo grupės, kuriose bus diskutuojama apie šizofrenijos diagnostikos ir gydymo standartizavimą. Birželio 17 d. rytą tęsis praktinių seminarų ciklas po kurio vyks pagrindinių kviestinių svečių pranešimai. Konferenciją vainikuos darbo grupių metu priimtų susitarimų pristatymas bei balsavimas dėl pritarimo šiems susitarimams.


Šią konferenciją įkvėpė Baltijos ir Amerikos laisvės fondas, kuris finansuoja pasaulinės šizofrenijos tyrimų žvaigždės profesoriaus Brian Kirkpatrick atvykimą į mūsų konferenciją, Daugiau informacijos apie fondą rasite fondo tinklapyje (https://www.balticamericanfree…)


Konferencija skirta gydytojams psichiatrams, vaikų ir paauglių psichiatrams, gydytojams psichoterapeutams, medicinos psichologams, teismo psichiatrams ekspertams, teismo psichologams ekspertams, psichikos sveikatos slaugytojams, socialiniams darbuotojams, meno terapeutams, ergoterapeutams, kineziterapeutams, visų specialybių gydytojams.

Peržvelkite konferencijos programą pasinaudoję šia nuoroda:
konferencijos programa.


REGISTRACIJA

Registracija į konferenciją vyksta nuotoliniu būdu iki birželio 15 d. 18.00 val.

Spauskite šią nuorodą, jei norite registruotis į konferenciją


DALYVIO MOKESTIS

Lietuvos psichiatrų asociacijos bei Jaunųjų psichiatrų asociacijos nariams, LSMU MA MF Psichiatrijos klinikos darbuotojams, LSMU Kauno Ligoninės Psichiatrijos klinikos darbuotojams:

  • 10 Eur – Birželio 16 d. visos dienos bilietas;
  • 15 Eur – Birželio 17 d. visos dienos bilietas;
  • 25 Eur – abiejų dienų (birželio 16 ir 17 d.) bilietas.

Gydytojams rezidentams, studentams:

  • 15 Eur – Birželio 16 d. visos dienos bilietas;
  • 20 Eur – Birželio 17 d. visos dienos bilietas;
  • 35 Eur – abiejų dienų (16 ir 17 d.) bilietas.

Kitiems dalyviams:

  • 20 Eur – Birželio 16 d. visos dienos bilietas;
  • 30 Eur – Birželio 17 d. visos dienos bilietas;
  • 50 Eur – abiejų dienų (16 ir 17 d.) bilietas.

Dalyviams bus išduoti elektroniniai kvalifikacijos tobulinimo pažymėjimai. Už birželio 16 d. – 4 akademinės valandos; už birželio 17 d. – 8 akademinės valandos; už abi dienas – 12 akademinių valandų.

Prašome pervesti reikiamą sumą į Lietuvos psichiatrų asociacijos banko sąskaitą LT077300010000548077 iki 2022 m. birželio 15 d. 18:00 val.

Dėmesio: susimokėti renginio vietoje nebus galimybės.



Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti

Sekite naujienas: „Facebook“