Jei jūs gydote ukrainiečius pacientus: praktinis įrankis sutaupantis jūsų laiką

2022-04-20


Mieli kolegos, AstraZeneca pasidalijo praktiniais įrankais, taupančiais mūsų brangų laiką gydant ukrainiečius pacientus. Gal kam pravers?



Gerb. Gydytoja (-au),

Daug metų AstraZeneca prisideda prie pastangų saugoti žmonių gyvybes ir gerinti jų gyvenimo kokybę. Siekiame tai daryti ir toliau. Dedame visas pastangas užtikrinti, kad ligoniai galėtų gauti mūsų gaminamus svarbiausius ir gyvybę gelbstinčius vaistus.

Matome kasdien augančius Ukrainos piliečių skaičius Lietuvoje, kurie neabejotinai pareikalaus ir gydymo tęsimo Lietuvoje. Siekdami palengvinti jūsų darbą gydant karo pabėgėlius iš Ukrainos, dalinamės nuorodomis į keletą naudingų elektroninių įrankių.

ES dirbantis sveikatos priežiūros specialistas, paskyręs bendrovės „AstraZeneca“ gaminamą vaistą ligoniui iš Ukrainos, gali atspausdinti šiam ligoniui atitinkamo vaisto vartojimo instrukciją ukrainiečių kalba, kuri pateikiama bendrovės „AstraZeneca“ internetinėje svetainėje. Visą reikiamą informaciją rasite ČIA.

Taip pat, vaistus skiriantis sveikatos priežiūros specialistas gali naudotis bendrovės „IQVIA“ (vienos pagrindinių rinkos informacijos apie farmacijos produktus teikėjų) duomenų baze. Pasirinkus Lietuvą ir įvedus ukrainietiško produkto pavadinimą arba jo veikliosios medžiagos pavadinimą bei kitą atitinkamą informaciją, pateikiamas tos pačios formos ir stiprumo bei tą pačią veikliąją medžiagą turinčių produktų, kurių galima įsigyti Lietuvoje, sąrašas. Tai padės sveikatos priežiūros specialistams, vaistininkams priimti sprendimą, kaip toliau tęsti gydymą Lietuvoje. Nuorodą į bendrovės „IQVIA“ duomenų bazę rasite ČIA.

AstraZeneca

LT-1326-04-22-CVRM-R&I-ONC



Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti

Sekite naujienas: „Facebook“