Seksualinis elgesys tokia apimtimi pasaulyje dar nėra tyrinėtas – dalyvaukite tyrime!

2021-11-26


Tyrimo anketa


Mieli kolegos, LPA valdybos narė Vesta Steiblienė turi asmeninį prašymą, kuris siejasi su atliekamu moksliniu tyrimu.

45 šalių pasaulio mokslininkai inicijuoja plataus masto novatorišką mokslinį tyrimą, pavadintą „International Sex Survey“, kurį Lietuvoje vykdo LSMU Neuromokslo instituto Elgesio medicinos laboratorijos mokslininkai – klinikinis psichologas dr. Julius Burkauskas ir gydytoja psichiatrė prof. Vesta Steiblienė.

Tyrime dalyvauti kviečiame 18-os m. ir vyresnius mūsų šalies gyventojus.

Šio tyrimo tikslas – gauti naujų mokslo žinių apie seksualinį elgesį ir su seksualiniu gyvenimu susijusias temas, ateityje tai padės spręsti klausimus, kurie svarbūs kalbant apie asmens seksualinę sveikatą.

Pasauliniu mastu trūksta tokių tyrimų, todėl drauge su kolegomis mokslininkais iš tokių šalių kaip Vokietija, Prancūzija, Japonija, JAV, Pakistanas, Kanada, Lenkija, Indija, Brazilija ar kt., inicijuojame tyrimą, kuriame, tikimės, dalyvaus per 80 000 žmonių iš viso pasaulio.

Kviečiame Jus atsakyti į tyrimo klausimus, užtruksite nuo 25 iki 40 min., bei pasidalinti šia informacija su savo partneriais, kolegomis, nariais, drąsiai skelbkite svetainėse ir socialiniuose tinkluose.

https://elteppk.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_2uFCDvS2yS84aQl?Q_Language=LT-LITHUANIA

Atsakydami į klausimus tyrimo dalyviai turės galimybę išsamiau susipažinti su įvairiais seksualumo ir seksualinio gyvenimo aspektais, o kai kuriuos žmones ši anketa galbūt paskatins geriau suprasti savo seksualinius poreikius ir aptarti tai su partneriu.

Informacija apie tyrimą dalinasi LRT:

https://www.lrt.lt/naujienos/sveikata/682/1543811/pasaulinio-tyrimo-akiratyje-ivairiu-kulturu-seksualinio-elgesio-ypatumai

ir LSMU:

https://lsmuni.lt/lt/naujienos/naujienos/ivairiu-kulturu-seksualinio-elgesio-ypatumais-domisi-pasaulinis-tyrimas-.html

Kviečiame atsakyti į tyrimo klausimus bei pasidalinti apklausos anketos nuoroda su kitais. Dėkojame!


Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti
Prev Next
Vasaris 2022
Pi. A. T. K. Pe. Š. Sk.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28      

Sekite naujienas: „Facebook“