Kviečiame į tarptautinę nuotolinę LPA mokslinę praktinę konferenciją „Sudėtingų atvejų valdymas psichiatrijoje – 2021“

2021-09-20


Rugsėjo 29 d., nuo 10:00 val.
Nuotoliniu būdu „Zoom“ platformoje


Programa | Registracija


Mieli kolegos, kviečiame jau į trečiąją „Sudėtingų atvejų valdymo“ konferenciją, kurioje mes nagrinėjame pačias įvairiausias temas, susijusias su mūsų kasdieniniu darbu. Gera matyti, kaip gražiai susijungia mokslas ir praktika, kaip farmakologinė dalis dera su psichoterapine, kaip vyksta pasikeitimai nuomone tarp mūsų visų.

Taigi, besilaikydami tradicijų, ir šių metų konferencijoje bandysime apjungti tai, kas mums visiems rūpi. Migrantų krizė ir mūsų susidūrimas su kita kultūra, mobingas ir mūsų susidūrimas su nemaloniausia žmogiškųjų būtybių puse, komunikacija – kaip kalba modeliuoja mūsų reakciją. O pakeliui ir kiti svarbūs dalykai: diagnostika, gydymas, medicinos naujienos ir vis dar aktualios kasdienybės „senienos“.

Konferencijoje pranešimus skaitys ekspertai ne tik iš Lietuvos, bet ir iš kitų šalių. Tarp jų – buvęs WPA prezidentas Prof. Dr. Dinesh Bhugra (Kings koledžas, Londonas, Didžioji Britanija), Matthias Kienle (Danija), Prof. Dr. Andreas Reif (Frankfurto Universitetinė ligoninė, Vokietija), Prof. Roger McIntyre (Toronto universitetas, Kanada), Dr. Greg Mattingly (Vašingtono universiteto medicinos fakultetas, JAV) ir kiti.

Iki susitikimo virtualiame renginyje!

Peržvelkite konferencijos programą pasinaudoję šia nuoroda: konferencijos programa.


REGISTRACIJA

Registracija į renginį vyksta elektroniniu būdu iki rugsėjo 28 d. imtinai.

Konferencija skirta gydytojams psichiatrams, gydytojams vaikų ir paauglių psichiatrams, medicinos psichologams, psichikos sveikatos slaugytojams, meno terapeutams, ergoterapeutams, teismo psichiatrams ekspertams, teismo psichologams ekspertams, visų specialybių gydytojams.

Dalyviams bus išduodami 9 val. kvalifikacijos tobulinimo sertifikatai.

Lietuvos psichiatrų asociacijos nariams, LSMU Kauno ligoninės Psichiatrijos klinikos darbuotojams, LSMU MA Psichiatrijos klinikos darbuotojams dalyvavimas konferencijoje nemokamas.

Kitiems dalyviams: studentams – 10 €; gydytojams rezidentams – 15 €; kitiems – 30 €.

Spauskite šią nuorodą, jei norite registruotis į konferenciją.


Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti

Sekite naujienas: „Facebook“