Paskelbta Lietuvos psichologų kongreso 2021 programa

2021-03-10


Elektroninė registracija | Kongreso programa


Kongresas vyks 2021 m. balandžio 19-24 d. nuotoliniu būdu



Mieli kolegos,

Su džiaugsmu pranešame, jog jau esame paruošę išsamią Lietuvos psichologų kongreso 2021 „Patirtis be sienų“ PROGRAMĄ. Taip pat informuojame, kad jau galima registruotis į PRIEŠKONGRESINIUS seminarus!

Primename, kad Lietuvos psichologų kongresas “Patirtis be sienų”, kurį organizuoja Lietuvos sveikatos mokslų universitetas ir Lietuvos psichologų sąjunga, šiais metais vyks 2021 m. balandžio 19-24 d. nuotoliniu būdu. Kongresas skirtas psichologams, medicinos psichologams, psichoterapeutams, socialiniams darbuotojams, visuomenės sveikatos specialistams, visų specialybių gydytojams, visų specializacijų slaugytojams, išplėstinės praktikos slaugytojams, švietimo sistemoje dirbantiems specialistams.

Dalyviams, užsiregistravusiems į kongresą ir sumokėjusiems dalyvio mokestį iki 2021 m. balandžio 1 d., bus išduodami LSMU MEDAS sistemoje registruoti ir kvalifikacijos kėlimą patvirtinantys pažymėjimai (~22 val.). Vėliau užsiregistravusiems bus išduodami LPS pažymėjimai, patvirtinantys dalyvavimą renginyje.

Pigesnį dalyvio bilietą galite įsigyti iki kovo 21 d. paspaudę nuorodą: https://tickets.paysera.com/lt/event/lietuvos-psichologu-kongresas-2021

Daugiau informacijos apie dalyvio mokestį: http://www.psichologusajunga.lt/index.php?p=1421&lng=lt

Kongreso programa: http://www.psichologusajunga.lt/index.php?p=1446&lng=lt

Registruotis į prieškongresinius seminarus galite iki balandžio 1 d. paspaudę nuorodą: https://forms.gle/P7vC6aLMhGdZc1YAA

Daugiau informacijos apie Kongresą: http://www.psichologusajunga.lt/index.php?p=1417&lng=lt

Nuoširdžiai,
Lietuvos psichologų kongreso 2021 organizacinis komitetas


Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti

Sekite naujienas: „Facebook“