Tyrimas ,,Psichiatrinės pagalbos teikimo ypatumai COVID–19 pandemijos metu“

2021-02-03


Tyrimo anketa


Gerbiami gydytojai psichiatrai ir psichiatrijos rezidentai, kviečiame jus dalyvauti LSMU 6 kurso medicinos studenčių Dominykos Martinėlytės ir Agnės Skvarnavičiūtės vykdomame tyrime ,,Psichiatrinės pagalbos teikimo ypatumai COVID–19 pandemijos metu“.

Lietuvoje, kaip ir visame pasaulyje, COVID–19 pandemija lėmė didžiulę apkrovą sveikatos sistemai, kilo didelis susirūpinimas dėl gydytojų trūkumo, didėjančio jų darbo krūvio ir sistemos gebėjimo veiksmingai bei saugiai užtikrinti pacientų poreikius.

Šiuo metu pasaulyje yra tik keletas atliktų tyrimų, susijusių su psichikos sveikatos tarnybų darbu ir joms kylančiais iššūkiais COVID–19 pandemijos metu, dauguma jų yra atlikti Kinijoje, Italijoje. Mūsų tyrimo tikslas yra įvertinti su kokiais iššūkiais COVID–19 pandemijos metu susiduria gydytojai psichiatrai Lietuvoje.

Prašome atsakyti į mūsų paruoštoje anketoje pateiktus klausimus taip, kaip jums atrodo. Anketos pildymas truks apie 10 min. Anketa yra anoniminė, jūsų prašome pateikti tik labai bendrus demografinius duomenis ir nuomonę tiriamu klausimu. Nuoširdžiai dėkojame Jums už Jūsų atsakymus ir skirtą laiką!

Darbo vadovas: Edgaras Diržius, LSMU Medicinos fakultetas, Psichiatrijos klinika

Esant klausimų apie šį tyrimą, rašykite: dominyka.martinelyte@stud.lsmu.lt arba agne.skvarnaviciute@stud.lsmu.lt.


Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti

Sekite naujienas: „Facebook“