Kviečiame skaityti: naujas leidinio „Psichiatrijos žinios“ numeris ir apklausa

2021-01-13


„Psichiatrijos žinios“, nr. 68 | Apklausa apie leidinį



Mieli kolegos, dalinuosi naujausiu LPA specializuoto informacinio leidinio „Psichiatrijos žinios” numeriu (Nr. 68/2020) ir kviečiu užpildyti trumpą elektroninę apklausą apie jo tobulinimą.

Šio numerio tekstuose daug dėmesio skirta sudėtingo COVID-19 infekcijos laikotarpio iššūkių aptarimui, rasite informatyvių straipsnių psichofarmakologijos tema, daugiau dėmesio skirta teismo psichiatrijai. Gydytojas psichiatras Mindaugas Šablevičius pristato mokslinę analizę, pagrindžiančią taksonominės psichikos sutrikimų klasifikacijos siūlymą. Įspūdingo 50-ies metų darbo psichiatrijos ligoninėje jubiliejaus proga pakalbinta Danguolė Reginą Survilaitė dalinasi savo mintimis apie tai, kaip psichiatrija keitėsi per pusšimtį metų.

Mums taip pat labai svarbi jūsų nuomonė apie leidinį. Skirkite kelias minutes, užpildykite apklausą, skirtą surinkti ir apibendrinti LPA narių nuomonę apie „Psichiatrijos žinių“ tobulinimo kryptis. Apklausa anoniminė, prašome nurodyti tik LPA filialą, kuriam priklausote, ir kiek apytiksliai metų dirbate psichiatrijoje. Jeigu galite ir norite apie leidinio tobulinimą pasisakyti plačiau, apklausoje galite nurodyti kontaktinį telefoną ir jums paskambinsime.

Ačiū visiems, kurie prisidėjo prie šio numerio atsiradimo!

SVARBU! Kadangi leidinys „Psichiatrijos žinios“ skirtas tik medicinos mokslų specialistams, leidinį peržvelgti galėsite tik įvedę slaptažodį, kuris buvo nurodytas asociacijos nariams siųstame naujienlaiškyje. Jei naujienlaiškio su slaptažodžiu negavote, patikrinkite savo el. pašto SPAM ar Promotions bylas arba kreipkitės į info@psichiatrija.lt. Slaptažodis skirtas tik LPA nariams, saugokite jį ir neperduokite su medicinos mokslais nesusijusiems asmenims.

Spustelkite šią nuorodą ir įveskite slaptažodį, jei norite peržvelgti naujausią leidinio numerį.

Lietuvos psichiatrų asociacijos valdybos vardu,
Ramunė Mazaliauskienė, LPA prezidentė


Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti

Sekite naujienas: „Facebook“