PAPILDYTA: kviečiame į LPA mokslinę – praktinę konferenciją „Iššūkiai ir galimybės gydant sergančiuosius psichikos ligomis“

2020-08-01


Svarbi informacija Kauno krašto nariams – analogiškas renginys rugsėjo 9 d. vyks Kaune

Daugiau informacijos rasite pasinaudoję šiomis nuorodomis:

Kauno konferencija | Elektroninė registracija


Svarbi informacija Klaipėdos ir Šiaulių krašto nariams – galimybė gyvai stebėti Vilniaus konferenciją Klaipėdoje

Daugiau informacijos rasite pasinaudoję šiomis nuorodomis:

Klaipėdos konferencija | Elektroninė registracija


Vilniaus konferencija „Iššūkiai ir galimybės gydant sergančiuosius psichikos ligomis“


Konferencijos programa | Elektroninė registracija


Vilnius, viešbučio „Radisson Blu“ konferencijų salė „Beta“,
Konstitucijos pr. 20 (peržvelkite žemėlapyje)
2020 m. rugsėjo 10 d., 15:00 val.


Mieli kolegos, kviečiame Jus dalyvauti mokslinėje praktinėje konferencijoje „Iššūkiai ir galimybės gydant sergančiuosius psichikos ligomis“, kurią organizuoja Lietuvos psichiatrų asociacijos Vilniaus kraštas, VU MF KMI Psichiatrijos klinika bei Lietuvos suicidologijos asociacija.

Renginys vyks Vilniuje, viešbučio „Radisson Blu“ konferencijų salėje „Beta“, Konstitucijos pr. 20. Konferencijos pradžia 15:30 val., pabaiga – 18:30 val.

Renginys skirtas Pasaulinei savižudybių prevencijos dienai paminėti. Konferencijoje bus siekiama supažindinti su bendradarbiavimo galimybėmis savižudybių prevencijoje, bus pristatytas integralus požiūris į seksualinę sveikatą gydytojo psichiatro praktikoje, taip pat supažindinti su pirmojo šizofrenijos epizodo farmakoterapijos prailginto veikimo antipsichotikais principais bei supažindinti su meno terapijos pagrindais.

Konferencija skirta psichiatrams, psichoterapeutams, vaikų ir paauglių psichiatrams, teismo psichiatrams ekspertams, psichologams, psichiatrijos bei vaikų ir paauglių psichiatrijos rezidentams, studentų mokslinės veiklos tinklo: psichiatrijos, vaikų ir paauglių psichiatrijos bei psichoterapijos grupių nariams. Renginys yra registruotas medicinos elektroninėje tobulinimo administravimo sistemoje METAS, dalyviams bus išduodami 3 valandų kvalifikacijos tobulinimo sertifikatai.

Peržvelkite konferencijos programą pasinaudoję šia nuoroda: konferencijos programa.


Registracija

Nuotolinė registracija į renginį prasideda jau dabar ir bus vykdoma iki 2020 m. rugsėjo 9 d. 18:00 val. Registruodamiesi nurodykite elektroninio pašto adresą, į kurį pageidaujate gauti dalyvio sertifikatą. Registraciją atlikite šioje nuorodoje: elektroninė registracija į Vilniaus renginį.

Dalyvavimas konferencijoje yra nemokamas nurodytoms tikslinėms grupėms.


Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti

Sekite naujienas: „Facebook“