Konferencija „Iššūkiai ir galimybės gydant sergančiuosius psichikos ligomis“ startuoja Kaune ir plečiasi į Klaipėdą

2020-08-21


Mieli kolegos, kol situacija mums leidžia susitikti, kviečiame Jus dalyvauti Kaune vyksiančiame renginyje, skirtame Pasaulinei savižudybių prevencijos dienai paminėti. Laikinojoje sostinėje mokslinė praktinė konferencija „Iššūkiai ir galimybės gydant sergančiuosius psichikos ligomis“ vyks rugsėjo 9 d. Renginį organizuoja Lietuvos psichiatrų asociacija.


Kaunas, viešbučio „Park Inn by Radisson“ konferencijų erdvė,
Donelaičio g. 27 (peržvelkite žemėlapyje)
2020 m. rugsėjo 9 d., 15:00 val.


Kauno konferencijos programa | Elektroninė registracija


Konferencija vyks Kaune, viešbučio „Park Inn by Radisson“ konferencijų salėje, Donelaičio g. 27. Renginio pradžia 15:30 val., pabaiga – 18:30 val.

Konferencijoje bus siekiama supažindinti su bendradarbiavimo galimybėmis savižudybių prevencijoje, bus pristatytas integralus požiūris į seksualinę sveikatą gydytojo psichiatro praktikoje, taip pat supažindinti su pirmojo šizofrenijos epizodo farmakoterapijos prailginto veikimo antipsichotikais principais bei supažindinti su meno terapijos pagrindais. Renginį moderuos prof. Virginija Adomaitienė ir Ramunė Mazaliauskienė.

Konferencija skirta psichiatrams, psichoterapeutams, vaikų ir paauglių psichiatrams, teismo psichiatrams ekspertams, psichologams, psichiatrijos bei vaikų ir paauglių psichiatrijos rezidentams. Renginys yra registruotas medicinos elektroninėje tobulinimo administravimo sistemoje METAS, dalyviams bus išduodami 3 valandų elektroniniai kvalifikacijos tobulinimo sertifikatai.

Peržvelkite konferencijos programą pasinaudoję šia nuoroda: konferencijos programa.

Nuotolinė registracija į renginį prasideda jau dabar ir bus vykdoma iki 2020 m. rugsėjo 8 d. 12:00 val. Registruodamiesi nurodykite elektroninio pašto adresą, į kurį pageidaujate gauti dalyvio sertifikatą. Registraciją atlikite šioje nuorodoje: elektroninė registracija į Kauno renginį.

Taip pat papildoma registracija vyks prieš renginį, „Park Inn by Radisson“ konferencijų erdvėje, rugsėjo 9 d. nuo 15:00 iki 15:30 val.

Dalyvavimas konferencijoje yra nemokamas nurodytoms tikslinėms grupėms.

Vilniaus krašto nariams primename, jog analogiškas renginys Vilniuje vyks rugsėjo 10 d. Informaciją apie šią konferencija rasite šioje nuorodoje: Vilniaus konferencija (būtina išankstinė registracija).


Svarbi informacija Klaipėdos ir Šiaulių krašto nariams – galimybė gyvai stebėti Vilniaus konferenciją


Klaipėda, viešbutis „Radisson Blu Hotel“,
Šaulių g. 28 (peržvelkite žemėlapyje)
2020 m. rugsėjo 10 d., 15:00 val.


Klaipėdos konferencijos programa | Elektroninė registracija


Mieli Klaipėdos ir Šiaulių krašto kolegos, Jums sudaryta unikali galimybė gyvai susitikti ir per atstumą stebėti Vilniuje vyksiančią konferenciją 2020 m. rugsėjo 10 d. Šį Klaipėdos renginį moderuos LPA Klaipėdos krašto pirmininkė Stefa Naujokienė ir LPA valdybos narė doc. dr. Vesta Steiblienė.

Renginys vyks Klaipėdoje, viešbutyje „Radisson Blu Hotel“, Šaulių g. 28. Elektroninė registracija į šį renginį taip pat prasideda jau dabar ir bus vykdoma iki 2020 m. rugsėjo 9 d. 12:00 val. Registraciją atlikite šioje nuorodoje: elektroninė registracija į Klaipėdos renginį.

Renginio dieną taip pat bus galima užsiregistruoti gyvai viešbutyje „Radisson Blu Hotel“ nuo 15:00 val. Renginio pradžia 15:30 val.

Klaipėdos renginio dalyviams (nurodytoms tikslinėms grupėms) taip pat bus išduodami 3 valandų elektroniniai kvalifikacijos tobulinimo sertifikatai.

Klaipėdos renginio programa identiška Vilniaus konferencijai. Peržvelkite programą pasinaudoję šia nuoroda: konferencijos programa.

Nemokama kelionė į Klaipėdos renginį

Informuojame, jog yra organizuojamas nemokamas transportas Klaipėdos ir Šiaulių nariams, apie tai dar informuosime atskirai.


Saugumo reikalavimai

Informuojame Jus, kad patvirtindami savo registracijas į Klaipėdos bei Kauno renginius, Jūs įsipareigojate laikytis LR vyriausybės saugaus elgesio taisyklių (naudoti kaukes renginių metu). Dalyviai, kurie nesilaikys taisyklių, į sales nebus įleidžiami ar bus iš jų pašalinti.


Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti

Sekite naujienas: „Facebook“