Kvietimas į nuotolinę respublikinę mokslinę-praktinę konferenciją „Gydymo iššūkiai psichiatrijoje“

2020-05-22


Konferencijos programa | Elektroninė registracija


2020 m. birželio 5 d.
Nuotolinis prisijungimas nuo 9:30 val.
Konferencija nuo 10:00 iki 16:15 val.


Mieli kolegos, kviečiame dalyvauti pirmoje Lietuvos psichiatrų asociacijos nuotolinėje konferencijoje. Renginys vyks vaizdo konferencijų platformoje „Zoom“. Dalyvauti galite, jei turite interneto ryšį bei kompiuterį, planšetę ar išmanųjį telefoną. Išsami informacija, kaip prisijungti ir dalyvauti šiame nuotoliniame renginyje, bus pateikta visiems dalyviams asmeniškai, kurie užpildys elektroninę registracijos formą (https://www.psichiatrija.lt/registracija-0605/).

Konferencijoje dalyvausiantiems gydytojams psichiatrams, vaikų ir paauglių psichiatrams, psichoterapeutams, psichikos sveikatos slaugytojams, socialiniams darbuotojams, medicinos psichologams, o taip pat ir kitų specialybių gydytojams bus įteikiami kvalifikaciniai pažymėjimai.

Konferencijos duomenys yra patvirtinti Medicinos elektroninėje tobulinimo administravimo sistemoje (METAS).

Šiuo renginiu siekiame pagerinti dalyvių žinias, kaip diagnozuoti sudėtingas psichiatrines būsenas, tokias kaip rezistentiškumas, kaip tinkamai parinkti medikamentinį gydymą, integruojant jį į bendrą kompleksinį – medikamentinį bei psichoterapinį- gydymo planą.

Taip pat siekiame dalyvius supažindinti su naujausiomis mokslinėmis tendencijomis bei sudaryti galimybes pasidalinti aktualia praktine patirtimi, pagerinti dalyvių diagnostines ir gydymo kompetencijas dirbant su sunkius psichikos sutrikimus turinčiais pacientais.

Konferencijoje pranešimus skaitys LPA prezidentė Ramunė Mazaliauskienė (Respublikinė Kauno ligoninė, LSMU), Doc. Dr. Vesta Steiblienė (LSMU), Gyd. Dalia Gudeikienė (Respublikinė Kauno ligoninė), Prof. Virginija Adomaitienė (LSMU), Jolita Valantiejienė (Vilniaus miesto Psichikos sveikatos centras), Laurynas Bukelskis (VU Psichiatrijos klinika, Vilniaus miesto psichikos sveikatos centras) ir Algirdas Musneckis (Respublikinė Kauno ligoninė, LSMU).

Peržvelkite konferencijos programą pasinaudoję šia nuoroda: konferencijos programa.

Registruokitės į renginį el. būdu, pasinaudoję šia nuoroda: elektroninė registracija.

Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti

Sekite naujienas: „Facebook“