Rugsėjo 30 d. baigiasi registracija į konferenciją „Sudėtingų atvejų valdymas psichiatrijoje“

2019-09-27


Elektroninė registracija


Mieli kolegos, primename, kad elektroninė registracija į mokslinę-praktinę konferenciją „Sudėtingų atvejų valdymas psichiatrijoje“ vyksta iki rugsėjo 30 dienos vakaro. Nuo spalio 1-osios visiems norintiems registruotis bus taikomas 60 € mokestis, o pati registracija vyks tik el. paštu info@psichiatrija.lt.

Prašome paskubėti registruotis! Jūsų laukia įdomūs lektoriai, svarbi mokslinė ir klinikinė informacija. Svarbu: plačiau susipažinsite su kariprazinu (Reagila) – vaistu, skirtu negatyvių šizofrenijos simptomų gydymui.

Nemokamas transportas

Mieli Vilniaus kolegos, jūsų patogumui autobusas į Kaune vykstančią konferenciją išvyks iš Vilniaus, „Forum Palace“ (Konstitucijos prospektas) apatinės aikštelės, spalio 4 dieną, 7:30 val. (peržvelkite vietą žemėlapyje). Pasibaigus konferencijai tuo pačiu autobusu grįšite į Vilnių.

LPA Vilniaus krašto narius prašome iki rugsėjo 30 dienos informuoti apie transporto poreikį el. paštu info@psichiatrija.lt. Jei iškils klausimų dėl kelionės, susisiekite su LPA administratoriui Martynu, tel. nr. 8 686 96 520.


Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti

Sekite naujienas: „Facebook“