Kvietimas mokytis individualios psichodinaminės psichoterapijos

2019-08-21


| Peržvelkite kvietimą |


Kodėl rinktis būtent šią programą?

Mokymo programa nuosekliai tęsia darbą jau dvidešimt aštuntus(!) metus. Iš kursanto taško tai reiškia – išgryninta struktūra ir turinys. Visi programos dėstytojai – patyrę profesionalai bei kasdieniai praktikai, visi papildomai pabaigę specialią mokymo programą mokytojams; patys nuolatos toliau besimokantys bei kursantams perteikiantys ir klasikinius, ir pačius naujausius psichoanalitinės teorijos bei praktikos aspektus. Programos turinys nuolatos atnaujinamas.

Gausite išsamų dinaminį požiūrį į žmogaus psichikos veiklą; suprasite ir išmoksite psichodinaminę diagnostiką, kas bus pagalbu bet kokiame Jūsų darbe, net ir su pačiais sunkiausiais pacientais; na, ir žinoma, mokysitės psichoterapijos, su nuolatine profesine priežiūra ir pagalba.

Daugiau informacijos rasite pasinaudoję viršuje esančia nuoroda. Taip pat išsamų programos aprašymą rasite interneto svetainėje http://www.psichoterapijos-mokymas.org/index.php#. Kilusius klausimus galite užduoti el. pašto adresu psichodinamine@gmail.com.

Prašymų pateikimas – iki rugsėjo 1-osios

Baigę programą gauna VU MF 7010 val. kvalifikacijos kėlimo kurso „Individuali psichodinaminė psichoterapija“ baigimo pažymėjimą. Kasmet – kiekvieno kurso baigimo pažymėjimą. Žinoma, šios valandos užskaitomos tęsiant licenziją.

Jei dvejojate ar turite klausimų – būtinai ir drąsiai rašykite bei skambinkite.

Šiemet pirmas kursas tikrai bus (mokslai prasideda nuo spalio mėn), tad labai laukiame Jūsų!

Doc. Rima Viliūnienė, programos vadovė
VU MF Psichiatrijos klinika, tel. +370 698 18961

Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti

Sekite naujienas: „Facebook“