Kvietimas į tarptautinę Mindfulness konferenciją Lietuvoje

2019-07-11

Rugpjūčio 23 d.
Viešbutis „Grata“, Vytenio g. 9, Vilnius (peržvelkite žemėlapyje)

Gerbiamieji, Lietuvos įsisąmoninimu grįstos psichologijos asociacija kviečia rugpjūčio 23 d. dalyvauti konferencijoje, skirtoje visiems, norintiems savo profesinėje veikloje taikyti dėmesingu įsisąmoninimu (mindfulness) grįstus įrankius. Konferencijos pagrindinė tema „NUOLATINĖS PASTANGOS ĮKŪNYTI SĄMONINGUMĄ ĮTAMPOS KUPINAME GYVENIME“.

Tai unikalus renginys, į kurį panašių Lietuvoje dar nėra buvę, nes įvairius praktinius užsiėmimus ves užsienio lektoriai, turintys ilgametę patirtį šioje srityje. Praktinių užsiėmimų metu bus galima sužinoti tiek apie tai, kaip įsitvirtinti rinkoje kaip mindfulness mokytojui, tiek kaip dirbti įvairiuose kontekstuose: su sergančiais depresija, vėžiu, su verslo atstovais, kaip motyvuoti dalyvius savarankiškoms pratyboms, kaip mokyti dinaminių meditacijų, t.y. dėmesingų judesių, kaip spręsti grupėse iškylančias etines dilemas. Visas temas pristatys žmonės, su jomis dirbantys jau daug metų.

Konferencijos dalyviams-specialistams, t.y. visų specialybių gydytojams, psichologams, slaugytojams, kineziterapeutams, ergoterapeutams, visuomenės sveikatos specialistams bus išduodami 8 val. Lietuvos sveikatos mokslų universiteto dalyvavimo renginyje pažymėjimai.

Detalesnę informaciją rasite pasinaudoję nuoroda:

https://www.psichiatrija.lt/tarptautine-mindfulness-konferencija-lietuvoje

Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti

Sekite naujienas: „Facebook“