Pratęstas kandidatų priėmimas į Psichoanalitinės psichoterapijos podiplominių studijų programą

2018-11-26

Prašymus priimti į studijų programą prašome siųsti iki 2018 gruodžio 15 dienos Kauno Psichoanalizės ir Psichoterapijos Studijų Draugijai elektroninio pašto adresu

info@psichoanalizes-studijos.lt

arba paprastu paštu

VšĮ Psichoterapijos konsultacijų centras; Donelaičio g. 60, Kaunas; LT-44248.
Tel. (8-37) 222903, 8-653 80605 (d.d. 10–18 val.)

Dėl išsamesnės informacijos galite kreiptis į Mokymo komiteto pirmininką el. paštu aleksask24@gmail.com.


LIETUVOS SVEIKATOS MOKSLŲ UNIVERSITETAS ir
KAUNO PSICHOANALIZĖS IR PSICHOTERAPIJOS STUDIJŲ DRAUGIJA

SKELBIA KANDIDATŲ PRIĖMIMĄ Į PODIPLOMINIŲ STUDIJŲ PROGRAMĄ

PSICHOANALITINĖ PSICHOTERAPIJA
(ĮVADINIS IR PAŽENGUSIŲ KURSAS)

Psichoterapijos įvadinio kurso podiplominė mokymo programa yra podiplominių studijų programa, skirta asmenims, turintiems universitetinį gydytojo arba psichologijos magistro diplomą. Kandidato privalumas – darbo su psichikos sutrikimų turinčiais žmonėmis patirtis. Rezidentai priimami nuo antrų rezidentūros studijų metų.

Programa organizuojama Lietuvos Sveikatos Mokslų Universiteto (LSMU) ir Kauno Psichoanalizės ir Psichoterapijos Studijų Draugijos (KPPSD).

Programos reikalavimai atitinka Tarptautinės Psichoanalitinių Bendrijų Federacijos (IFPS – International Federation of Psychoanalytical Societies) standartus ir reikalavimus.

Programa registruota SAM, sėkmingas jos įvadinės dalies baigimas suteikia pažymėjimą, leidžiantį kreiptis į SAM Valstybinę akreditavimo medicinos veiklai tarnybą ir gauti leidimą verstis psichoterapeuto praktika.

Visgi, programa orientuota į pilną psichoterapinį išsilavinimą, remiantis šiuolaikiniu požiūriu psichoanalizės teorijoje, interpersonaline – intersubjektyvia perspektyva. Kandidatai, sėkmingai užbaigę visą 5 metų psichoterapijos kurso programą, turės galimybę įgyti Tarptautinės Psichoanalitinių Bendrijų Federacijos (IFPS) pripažįstamą išsilavinimą, pretenduoti tapti psichoterapijos mokytojais ir supervizoriais.

PSICHOTERAPIJOS PROGRAMA vykdoma šiais etapais:

  • Kandidatų atranka – du asmeniniai pokalbiai su dviem programos mokytojais.
  • Didaktinė asmens psichoterapija – vyksta bent du kartus per savaitę, gavus teigiamą mokymo komiteto atsakymą apie priėmimą studijuoti programoje (viso ne mažiau kaip 300 val.).
  • Teorijos studijos – teorijos, technikos ir klinikiniai seminarai. Numatoma teorinių studijų pradžia – 2019 sausio mėn. Įvadinio kurso trukmė yra 3 metai, pažengusių kurso – 2 metai.
    Individualios supervizijos – pradedamos antraisiais studijų metais su dviem supervizoriais bent po 40 val. (viso ne mažiau 80+70 val.).
  • Baigiamojo darbo parengimas raštu ir pristatymas.

Programos dėstytojai yra Tarptautinės Psichoanalitinių Bendrijų Federacijos (IFPS) ir/arba Tarptautinės Psichoanalizės Asociacijos (IPA) pripažinti psichoterapeutai, supervizoriai ir teorijos mokytojai, sėkmingai įgiję supervizorių kvalifikaciją Oslo Psichoterapijos Institute ir nuolat keliantys profesinę kvalifikaciją, rengiantys konferencijas ir tarptautinius kongresus Lietuvoje, dalyvaujantys kongresuose užsienyje, bei glaudžiai bendradarbiaujantys su psichoanalitikais ir psichoanalizės bei psichoanalitinės psichoterapijos institutais ir draugijomis iš JAV, Norvegijos, Suomijos, Vokietijos, Meksikos, Graikijos, Italijos ir kitų šalių.

Numatoma programos trukmė – 3 metai (įvadinė dalis) bei 2 metai (psichoterapinių įgūdžių gilinimas).

Mokymas vyks lietuvių kalba, tačiau teorinių studijų literatūros dalis numatyta anglų kalba. Prašymai priimti į studijų programą yra laukiami iki š. m. gruodžio 15 d.

Studijos programoje yra mokamos.

Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti
Prev Next
Gegužė 2021
Pi. A. T. K. Pe. Š. Sk.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Sekite naujienas: „Facebook“