Kvietimas į 3-iąją Vilniaus savižudybių intervencijos metodų konferenciją

2018-10-04

Vilniaus universiteto Suicidologijos tyrimų centras kviečia į 3-iąją Vilniaus savižudybių intervencijos metodų konferenciją, kurioje savo įžvalgomis ir patirtimis dalinsis:

  • prof. David Jobes (Vašingtono Katalikiškas universitetas, JAV), kuris yra sukūręs Bendradarbiavimu pagrįsto savižudybės rizikos įvertinimo ir valdymo metodą (CAMS), ir paskelbęs daugiau kaip 100 mokslinių publikacijų, įskaitant 6 knygas klinikinės suicidologijos tema.
  • dr. Stephen O’Connor (Luisvilio universitetas, JAV), atliekantis mokslinius tyrimus apie ankstyvąsias intervencijas po mėginimo nusižudyti.
  • Jonny Benjamin ir Neil Laybourn (Londonas, Jungtinė Karalystė), kurie susipažino ant Waterloo tilto Londone, kai Jonny ketino nusižudyti, o Neil eidamas pro šalį užkalbino jį, nė neįtardamas, kad šis pokalbis virs ilgamete draugyste ir bendra veikla mažinant psichikos sveikatos problemų ir savižudybių stigmą.

Konferenciją finansuoja Vilniaus miesto savivaldybė.

Registracija: https://goo.gl/5b1Qsu.

Iki spalio 31 d. registracijos patvirtinimai bus siunčiami tik Vilniaus miesto įstaigose dirbantiems specialistams, o kiti dalyviai bus automatiškai įtraukiami į laukiančiųjų sąrašą. Nuo lapkričio 2 d., likus laisvų vietų, registracijos patvirtinimai bus siunčiami esantiems laukiančiųjų sąraše.

Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti

Sekite naujienas: „Facebook“