LPA valdybos kreipimasis į Lietuvos psichiatrų asociacijos narius

2018-09-10

Vakar Lietuvos psichiatrų asociacijos nariai gavo pakvietimą į 2018 m. spalio 12 d. vyksiančią mokslinę – praktinę konferenciją „Psichiatrija besikeičiančiame pasaulyje“. Šios konferencijos programa ir dalyvio mokestis buvo patvirtinti LPA valdybos posėdyje, kuris vyko š. m. rugsėjo 7 d. Vilniuje, Vasaros g. 5.

Posėdyje dalyvavo naujosios valdybos nariai prezidentė Ramunė Mazaliauskienė, viceprezidentė Ona Davidonienė, Vesta Steiblienė, Laurynas Bukelskis, Algimantas Liausėdas, Gintaras Naujokas, Aleksandras Slatvickis, taip pat Klaipėdos krašto pirmininkė Stefa Naujokienė bei Šiaulių krašto pirmininkė Olga Rimovskaja.

Be jau minėtos konferencijos organizavimo valdybos nariai aptarė daug kitų klausimų. Vienas jų – LPA renginių organizavimas. Organizuojant renginius, LPA orientuosis į jų mokslinę bei praktinę vertę, stengsis įtraukti įvairias bendradarbiaujančias asociacijas ar kitas organizacijas, taip praturtinant renginių turinį bei formą. Turime gerą žinią nariams – artimiausiu metu jūsų laukia dar dvi konferencijos, kurių datos jau žinomos:

  • 2019 m. kovo 22 d. (penktadienį). Mokslinė – praktinė konferencija „Depresija kontekstų sandūroje: įvairiapusė pažiūra į depresijos diagnostiką ir gydymą“. Joje sužinosime naujausias depresijų gydymo tendencijas, taip pat pažvelgsime į depresiją kitu aspektu, pvz. filosofiniu ar religiniu.
  • 2019 m. gegužės 16 d. (ketvirtadienį). Tarptautinė mokslinė – praktinė konferencija „Psichiatrijos ir psichoterapijos sąsajos: iššūkiai ir galimybės“. Joje be Lietuvos pranešėjų dalyvaus lektoriai iš Vokietijos bei Suomijos.

Nuoširdžiai kviečiame visus pagalvoti apie savo norus bei galimybes renginiuose pasidalinti įdomia informacija ir pasiūlyti valdybai kitus lektorius, kurių būtų įdomu pasiklausyti LPA nariams. Taip pat laukiame norinčių rašyti į žurnalą „Psichiatrijos žinios“, nes šis leidinys mus jungia.

Tačiau svarbiausia žinia, kuria LPA valdyba nori pasidalinti su jumis:

MES PRIVALOME SUSITVARKYTI NARIO MOKESČIUS!

Neišvengiamai artėja narystės mokėjimas tarptautinėse organizacijose, o šis mokestis priklauso nuo narių skaičiaus. LPA valdyba priėmė sprendimą, kad visi, kurie iki 2018 m. rugsėjo 20 d. nesusimokės nario mokesčių, bus šalinami iš LPA. Tai netaikoma LPA nariams, kurie yra pensijoje ir nedirba – jiems nereikia mokėti nario mokesčių.

Informaciją apie savo mokesčius galite sužinoti peržvelgę savo krašto filialo narių sąrašą LPA interneto svetainėje arba susisiekę el. pašto adresu info@psichiatrija.lt.

Noriu visus pakviesti likti LPA nariais! Asociacija planuoja daugybę aktualių renginių, kurie suteiks galimybę įgyti žinių, pasidalinti praktika, o kartais tiesiog pabūti kartu su kolegomis ir sumažinti savo galimybę „perdegti“ profesine prasme.

LPA jau dabar aktyviai dalyvauja svarstant įvairius įstatymų projektus, artimiausiu metu žadame dar aktyviau įsijungti į svarstymus. Kitame naujienlaiškyje pasidalinsime likusiais sprendimais, priimtais LPA valdybos posėdyje, o kol kas norime pabrėžti dvi pagrindinės žinutės:

Jūsų laukia daug įdomių renginių

ir

Sumokėkite, prašau, mokesčius!

Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti
Prev Next
Vasaris 2022
Pi. A. T. K. Pe. Š. Sk.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28      

Sekite naujienas: „Facebook“