Dailės terapijos metodai vaikams

2016-05-18

Seminarų ciklas: „Dailės terapijos metodai vaikams“ 2016 – 2017 m.

Darbas su vaikas yra įdomus, prasmingas ir pilnas nuostabių patyrimų. Tačiau terapiniame ar ugdomajame procese tenka susidurti su daugybe iššūkių, klausimų ir išbandymų. Kviečiame pagilinti savo žinias ir dalyvauti teorinių – praktinių seminarų cikle „Dailės terapijos metodai vaikams“.

Kam programa skirta? Specialistams, kurie ketina integruoti dailės terapijos metodus į savo praktinį darbą su vaikais: psichologams, psichiatrams, psichoterapeutams, meno pedagogams, socialiniams pedagogams, socialiniams darbuotojams, specialiems pedagogams.

Programos tikslas: išdėstyti dailės terapijos metodų taikymo vaikams pagrindus, išmokyti profesijos praktikus dailės terapijos metodų, skirtų įvairaus amžiaus vaikams, atsižvelgiant į jų vystymosi ypatumus ir problematiką.

Programos autorės ir lektorės: Dr. Audronė Brazauskaitė, MTC steigėja, vadovė, dailės terapeutė, turinti daugiau nei 18 m. dailės terapijos taikymo patirtį. Dovilė Jankauskienė, MTC steigėja, psichologė, dailės terapeutė.

Programos temų derinys sudaro dailės terapijos metodų vaikams pagrindų kursą. Programos išskirtinumas – dailės terapijos mokymasis asmeninio patyrimo būdu, sudaromos sąlygos asmeniškai patirti dailės terapijos poveikį. Kursą sudaro teorinės paskaitos ir praktiniai užsiėmimai, kurių metu skatinamos ne tik asmeninės įžvalgos, bet ir siekiama suprasti konkrečios patirties/ užduoties poveikį vaikui.

Laikantis požiūrio, kad dirbant su vaiku labai svarbu terapeuto ar dailės terapijos metodų taikytojo asmenybė, kuri yra kaip pagrindinis darbo įrankis, į programą įtraukta individualios dailės terapijos sesijos ir superviziniai susitikimai.

SEMINARŲ PROGRAMA

Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti
Prev Next
Sausis 2023
Pi. A. T. K. Pe. Š. Sk.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Sekite naujienas: „Facebook“