Nemokamos konsultacijos išgyvenantiems krizę ir savižudiškų ketinimų turintiems asmenims

2015-05-04

Valstybiniame psichikos sveikatos centre esantis Savižudybių prevencijos biuras plečia savo veiklą. Nuo 2015 m. gegužės mėn. 4 d. pradeda teikti nemokamas anonimines psichologų ir psichiatrų konsultacijas internetu:

  • Antradieniais 14.00 – 16.00 val.
  • Trečiadienias 15.00 – 19.00 val.
  • Ketvirtadieniais 10.00 – 12.00 val.

Paslauga skirta išgyvenantiems krizę ir savižudiškų ketinimų turintiems asmenims.

Dažniausiai praktikoje su psichologu internetu konsultuojasi žmonės gyvenantys užsienyje ar kitame mieste, arba labai užsiėmę. Psichologo konsultacijos internetu – tokiais atvejais yra labai patogus sprendimas. Psichologo konsultacija internetu turi tam tikrą specifiką. Kartais žmonės neišdrįsta kreiptis tiesiogiai į specialistą, o renkasi virtualų bendravimą. Psichologinis konsultavimas Skype kartu su namų užduotimis duotų neblogų rezultatų ir padėtų išvengti skausmingų netekčių.

Kas galėtų kreiptis į mūsų specialistus?
Tai – žmonės, kuriuos vargina nerimas, bloga nuotaika, kurie yra apimti liūdesio, beviltiškumo, išgyvena krizę, arba jų artimieji.

Taip pat dėl savo problemos galite kreiptis raštu ir per 2 darbo dienas į Jūsų klausimą bus atsakyta.
Kartais yra lengviau išdėstyti savo problemą raštu. Rašydami Jūs turite laiko apgalvoti, sugrįžti prie savo minčių ir jas papildyti. Išdėstę mintis popieriuje, Jūs galite atsitraukti ir į savo problemą pažiūrėti iš šalies.

Svarbus privalumas yra visiškas anonimiškumas.

Nelikite vieni su savo problema, susisiekite su mumis ir kartu bandysime spręsti…

Daugiau informacijos galite rasti čia: www.vpsc.lt

Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti

Sekite naujienas: „Facebook“