Tarptautinė psichoonkologijos konferencija

2014-03-28

Psichosocialinės Onkologijos Asociacija (POA) kartu su Lietuvos Onkologų draugija kviečia dalyvauti II-ojoje tarptautinėje konferencijoje „Psichosocialinė pagalba ir bendravimo įgūdžiai onkologijoje: iššūkiai ir patirtys“ gydytojus, slaugytojas, mokslo darbuotojus, dėstytojus, psichologus, socialinius darbuotojus bei šių specialybių studentus. Konferencijoje pranešimus skaitys kviestiniai lektoriai iš Šveicarijos, Švedijos, Kalifornijos (USA), apie psichosocialinės onkologijos vystymo patirtį savo šalyse pasidalins lektoriai iš Lietuvos, Lenkijos, Rusijos, Latvijos.

Kviečiame teikti stendinius ir/arba žodinius pranešimus trumpų pranešimų sekcijai. Pranešimuose galite pateikti savo atliktus tyrimus arba pasidalinti praktine darbo patirtimi psichosocialinės onkologijos srityje. Žodinio pranešimo trukmė iki 10 min. Pranešimo santraukos (iki 100 žodžių) lauksime iki balandžio 30 d.

Konferencija vyks gegužės 9 d., penktadienį, 9.00 val. Lietuvos mokslų akademijos salėje, Gedimino pr. 3, Vilnius.

Bus išduodami konferencijos dalyvių pažymėjimai (8 val.).

Dalyvavimas konferencijoje nemokamas.

KONFERENCIJOS PROGRAMA

Taip pat gegužės 7-8 d. kviečiame dalyvauti moksliniame – praktiniame seminare skirtame psichologams, soc. darbuotojams, gydytojams, slaugytojoms ir šių specialybių studentams “SIMONTON TERAPIJA ONKOLOGINIAMS PACIENTAMS IR JŲ ARTIMESIEMS”. Seminaro vedantysis M. WIRGA (USA). DALYVIO MOKESTIS – 250 LT.

Bus išduodami mokslinio – praktinio seminaro dalyvių pažymėjimai (16 val.).

Pranešimą apie dalyvavimą konferencijoje ir moksliniame – praktiniame seminare maloniai prašome atsiųsti el.p. konferencija@poa.lt , iki š.m. gegužės 05 d.

Išsami konferencijos ir mokslinio – praktinio seminaro programa prisegtuke arba internetiniu adresu www.poa.lt

Laukiame visų susidomėjusių!

Telefonai pasiteirauti: Sandra Birbilaitė +370 673 11110; Veronika Mickevičienė +370 5 2786802.

 

Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti

Sekite naujienas: „Facebook“