Kvietimas į seminarą „Alkoholio įtaka kasdienybei“

2013-12-10

Visiška blaivybė jau tapo išimtimi. Kalbėdami apie alkoholio žalą, paprastai turime omenyje akivaizdžius klinikinius sindromus, apimančius sąmonės sutrikimus, kepenų pažeidimą ar ūminę abstinenciją. Kasdienėms dozėms, kasdieniam alkoholio poveikiui teikiame kur kas mažiau dėmesio, nors jo poveikis nėra mažareikšmis.

Maloniai norime Jus pakviesti į mūsų viešojoje įstaigoje „Žemynos klinika“ š. m. gruodžio 13 d. organizuojamą seminarą specialistams „Alkoholio įtaka kasdienybei“.

Šiame seminare skirtingais aspektais bus aptariamas alkoholio poveikis smegenų veiklai, apimant ir kasdienybėje įprastus alkoholio kiekius.

Bus nagrinėjama, kaip alkoholio vartojimas (intensyvumas ir trukmė) atsiliepia centrinės nervų sistemos savireguliaciniams mechanizmams ir kaip tai pasireiškia fiziologijoje bei psichikoje.

Į tai bus pažvelgta trimis skirtingais pjūviais: alkoholio įtaka emocinei būklei, protiniams gebėjimams bei miegui.

Lektorius – Dr. Tomas Vilius Kajokas, turintis ilgalaikės toksikologo–psichoterapeuto praktiko patirties, dirbant su priklausomybę nuo alkoholio turinčiais žmonėmis.

Kviečiame pasiklausyti naujos informacijos, padiskutuoti ir įgyti tvirtesnių argumentų, kurie pagalbą padarytų dar efektyvesne ir pagilintųJūsų asmenines žinias.

Seminaro dalyviai gaus sertifikatus (6 ak. val.), atitinkančius SAM patvirtintus specialistų kvalifikacijos tobulinimo reikalavimus.

www.zemynosklinika.lt

SEMINARO LANKSTINUKAS

Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti

Sekite naujienas: „Facebook“