VIII-asis Baltijos šalių biologinės psichiatrijos ir psichofarmakologijos simpoziumas

2013-05-23

Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Elgesio medicinos institutas ir Lietuvos biologinės psichiatrijos draugija 2013 m. rugpjūčio 30-31 d. organizuoja VIII-ąjį Baltijos šalių biologinės psichiatrijos ir psichofarmakologijos simpoziumą „PSICHOAKTYVIŲJŲ MEDŽIAGŲ VARTOJIMO SUTRIKIMŲ GYDYMAS: PSICHOTERAPIJA IR MEDIKAMENTAI“, kuris vyks viešbutyje „GABIJA“, Vytauto g. 40/S. Dariaus S. Girėno g. 2, Palangoje.

Konferencijoje pranešimus skaitys žymūs užsienio ir Lietuvos psichiatrijos ir psichoterapijos srityse dirbantys mokslininkai. Konferencija skirta psichikos sveikatos priežiūros specialistams, pirminės sveikatos priežiūros specialistams ir gydytojams specialistams. Taikomos nuolaidos studentams ir rezidentams. Yra galimybė pasinaudoti VPSC parama (informacija pridedama apačioje). Konferencijos dalyviams bus išduodami 14 val. LSMU kvalifikacijos kėlimo pažymėjimai.

Išsamią konferencijos programą ir informaciją dėl registracijos, kainų, nuolaidų, bei galimybės kompensuoti išlaidas rasite mūsų svetainėse:
pri.kmu.lt/VIII%20simpoziumas.htmlwww.facebook.com/lsmu.emi.

Maloniai kviečiame registruotis  į renginį el. paštu: 
nijolekazukauskiene@yahoo.com arba tel. 8 698 35802.

Daugiau informacijos rasite paspaudę apačioje esančias nuorodas:

SIMPOZIUMO PROGRAMA

INFORMACIJA APIE VPSC PARAMĄ

PARAIŠKA DĖL PARAMOS

Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti

Sekite naujienas: „Facebook“