Praktinis seminaras Vilniuje apie kognityvinėje ir elgesio terapijoje taikomus relaksacijos metodus

2013-05-06

Š. m. gegužės 24 d. (penktadienį) Vilniuje vyks praktinis seminaras „Relaksacijos metodai, taikomi kognityvinėje ir elgesio terapijoje. Autogeninė treniruotė, taikomoji relaksacija. Problemų sprendimo pagrindai.

Seminaras skirtas supažindinti su relaksacijos metodais, taikomais kognityvinėje ir elgesio terapijoje (KET) bei praktinio jų taikymo galimybėmis.
Šiuo metu KET tapo visuotinai pripažinta ir daugumoje valstybių vyraujančia bei viena iš nedaugelio įrodymais pagrįsta psichoterapijos forma.
Gydant dažniausiai pasitaikančius psichikos ir elgesio sutrikimus (nerimo sutrikimus, depresiją, psichosomatines ligas, vegetacinės nervų sistemos sutrikimus, kai kuriuos asmenybės sutrikimus) kognityvinėje ir elgesio terapijoje taikomos struktūrinės, orientuotos į gana greitą rezultatą relaksacijos metodikos. Seminare bus pristatytos efektyvios relaksacinės technikos, galinčios padėti gydyti aukščiau minėtus sutrikimus ir veiksmingai sumažinti nerimą ir įtampą sveikiems, stresą patiriantiems žmonėms. Pirmąją dieną rytinis užsiėmimas (9-10.30 val.) bus skirtas problemų sprendimo pagrindams – struktūrinei tvarkymosi su įvairiomis problemomis technikai, labai plačiai naudojamai KET, bet ir pritaikomai psichoterapijoje plačiąja prasme bei sveikiems asmenims, norintiems padidinti savo mąstymo ir veiklos efektyvumą.

Renginys skirtas: psichiatrams, vaikų ir paauglių psichiatrams, neurologams, šeimos ir kitų specialybių gydytojams, psichoterapeutams, psichologams, vaikų psichologams ir psichiatrams. Dalyviams bus išduodami Lietuvos biologinės psichiatrijos draugijos sertifikatai.

Organizatoriai: Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Elgesio medicinos institutas, Lietuvos biologinės psichiatrijos draugija ir VŠĮ „Neuromedicinos institutas“. Pagrindinis lektorius – med. dr. Julius Neverauskas.

Pradžia – 9 val., pabaiga – 18.15 val.

Seminaro kaina – 98 Lt, jeigu iš įstaigos dalyvauja > 2 asmenys – 89 Lt. Užsiregistravusiems ir sumokėjusiems iki gegužės 17 d. taikoma papildoma 10 Lt nuolaida asmeniui. Dalyvaujantiems seminare, skirtam dėmesingumu grįstoms intervencijoms gegužės 25-26 d. taikoma dar papildoma 10 Lt nuolaida. Į kainą įskaičiuota kavos/arbatos pertraukos.
Išsamesnė informacija ir registracija (būtina!) el. paštu reda.repeckaite@neuromedicina.lt arba tel. (8 610) 31301. Vietų skaičius ribotas.

Daugiau informacijos rasite čia: SEMINARO PROGRAMA

Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti

Sekite naujienas: „Facebook“