Pasaulinės psichiatrų asociacijos kongresas Berlyne

2017-07-17

Gerbiami LPA nariai, kviečiame dalyvauti neeiliniame renginyje. Šių metų spalio 8 – 12 dienomis Berlyne vyks septynioliktasis Pasaulinės psichiatrų asociacijos (WPA) pasaulinis kongresas. 5 dienų renginį organizuoja WPA kartu su Vokietijos psichiatrijos, psichoterapijos ir psichosomatikos asociacija (DGPPN).

Kongreso tema „Psichiatrija 21 amžiuje: kontekstas, kontroversijos ir įsipareigojimai“. Renginyje pranešimus skaitys ir dabartinius mokslo bei psichinės sveikatos priežiūros klausimus aptars žinomi ekspertai iš viso pasaulio.

21 amžius neišvengiamai susijęs su nuolat besikeičiančiais biologiniais, socialiniais bei psichologiniais veiksniais, todėl psichiatrija yra viena sričių, kuri privalo neatsilikdama sekti šiuos pokyčius, siekiant užtikrinti nedalomą darną.

Šis kongresas – tai galimybė dalintis naujausiais pasiekimais bei tyrimais akademinėje ir klinikinėje srityse. Siekiama sukurti erdvę, kurioje specialistai iš viso pasaulio galės dalintis savo patirtimi ir žiniomis kolegų tarpe bei megzti naujas pažintis.

Viena iš pagrindinių kongreso dalių yra plati edukacinė programa. Renginyje bus apžvelgiami ir tyrinėjami konkretūs atvejai, taip pat gilinamasi į tarpdisciplininį turinį bei praktinių įgūdžių tobulinimą. Šie kursai bus dėstomi anglų bei vokiečių kalbomis.

Be to, mokslinėje programoje bus daug bendrų sesijų su visomis trimis suinteresuotųjų šalių grupėmis – psichiatrais ar kitais sveikatos priežiūros specialistais, psichiatrijos paslaugų vartotojais ir bendruomenės slaugytojais.

Sumažintos kainos registracija tęsiasi iki rugsėjo 28 d. Daugiau informacijos apie kongresą (anglų k.) rasite oficialioje interneto svetainėje http://www.wpaberlin2017.com/.

Tapkite mūsų rėmėjais: Paremti
Prev Next
Vasaris 2018
Pi. A. T. K. Pe. Š. Sk.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    

Sekite naujienas: „Facebook“